Beste Roulette tactiek

beste roulette tactiekHet internet staat vol met strategieën die je kan gebruiken bij een potje roulette. Je vraagt je alleen af wat nou de beste roulette tactiek is en welke roulette tactiek verboden is. Het is handig dat er zoveel verschillende strategieën zijn om te gebruiken. Maar dit wil niet zeggen dat elk systeem even goed werkt. Elk systeem heeft z’n eigen kansen en soms is de kans dat je wint iets groter, dan bij andere systemen. Gelukkig kunnen wij je op weg helpen met een paar tips voor het bepalen van de beste tactiek voor een potje roulette. Want eigenlijk is er niet één tactiek de beste. De beste tactiek is eigenlijk de tactiek die het beste bij jouw als speler aansluit. Wij helpen je om voor jezelf te bepalen wat de beste tactiek is.

Een tactiek die past bij je budget

Als eerste is het belangrijk dat je een tactiek hebt die past bij je budget. Natuurlijk is je budget niet oneindig. Het kan zijn dat jouw maximale budget slechts € 20 is. Terwijl bij iemand het maximale budget op € 1.000 ligt. Dit is dus echt heel persoonlijk. Het is vooral belangrijk dat je voor een tactiek kiest die past bij je budget. Bij een budget van € 1.000 is eigenlijk elke strategie mogelijk. Sterker nog we zouden dan zelfs voor Martingale durven te kiezen. Maar bij € 20 zouden we nooit Martingale durven te adviseren. Je budget kan bepalend zijn voor welke strategie het beste bij je past.

Ontdek de beste strategie op basis van budgetbeheer

budget beheerBudgetbeheer kan van belang zijn voor het bepalen van een strategie. Budgetbeheer is namelijk de gouden strategie om een potje roulette te winnen. Het advies is om nooit meer dan 5% van je totale budget per ronde uit te geven. Uiteraard hoef je echt niet elke ronde 5% in te zetten. Bij een groot budget kan je bijvoorbeeld met een 0,5% beginnen en richting de 5% toewerken met een strategie. Bij de meeste strategieën stijgt de inzet naarmate je niet wint. Bij een budget van € 1.000 is 5% natuurlijk € 50. Je kan beginnen met een inzet van € 2,5 en dus langzaam richting de € 50 werken. Je hebt zo ruimte genoeg om verliezen op te vangen en voorlopig te verdubbelen. Daar komt bij dat de kans klein is dat je € 1.000 in één keer verspeeld.

Probeer uit welke tactiek jouw het beste ligt

Het is belangrijk om uit te proberen welke tactiek jouw het beste ligt. Dit is echt heel persoonlijk. De één vindt Martingale beter aansluiten terwijl de ander zich veel beter voelt bij de Parlay tactiek. Eigenlijk is er geen goed of slecht antwoord. Alleen dat sommige systemen dan misschien niet bij je budget passen. Je kan dan wel met het systeem spelen, maar de kans is groot dat je alles kwijtraakt. Ga dus gewoon eens spelen en probeer verschillende strategieën uit. Welk systeem zorgt nou voor het meeste geld als je een gokje waagt? Is dit Martingale tactiek? Of win je juist meer geld als je het wat rustiger aan doet met Fibonacci. De uitslag kan soms per ronde verschillen. Er zijn daarom ook spelers die zich niet vasthouden aan één systeem, maar meerdere tegelijk gebruiken. Afhankelijk van het systeem dat op dat moment het beste werkt maken ze een keuze.

Oefen altijd eerst een tactiek voor je echt geld inzet

echt geldEen gouden regel die je zeker weten moet toepassen is dat je eerst een tactiek moet oefenen. Het is natuurlijk heel spannend om voor het eerst met een tactiek te spelen. Als je dan ook nog eens echt geld moet inzetten kan er een hoop misgaan. Helemaal als je het systeem nog niet echt snapt. Het is dan fijn als je de tijd en ruimte krijgt om te oefenen. Zodra je klaar bent met oefenen kan je echt geld gaan inzetten. Je kan nu kijken of je speelgeld kan verdubbelen en dat je een leuk bedrag bij elkaar kan gaan spelen.

Speel alleen met een systeem waar je zelf achterstaat

Wij kunnen gaan roepen dat je met Martingale gegarandeerd wint. Maar als je er zelf niet achter staat speelt het gewoon niet lekker weg. Het is belangrijk dat je met een systeem gaat spelen waar je zelf ook voor 100% achter staat. Je kan zo voorkomen dat je in de knoop raakt of alles verliest omdat je het systeem niet juist uitvoert. Sommige systemen kunnen echt lastig zijn om te spelen. Zelfs na drie keer doorlezen heb je nog geen flauw idee wat er moet gebeuren. Als dit het geval is zouden we je adviseren iets anders uit te zoeken. Of om eerst nog even uitgebreid te oefenen in de gratis modus. Als een systeem goed bevalt kan je ervoor kiezen om hem als nog toe te passen en anders zijn er nog genoeg andere systemen om te gebruiken in het casino!

SLUITEN
bekijk